anlita en städfirma för städtjänster med professionella hemstädare

Vilka städtjänster kan du förvänta dig av en hemstädare i Järfälla?

Att städa är en väldigt viktig syssla i hemmet eftersom du helt enkelt inte kan lämna det smutsigt hur länge som helst. Hem med barn och husdjur kräver ännu mera städning då de gärna drar in baciller. Om du är för upptagen med andra uppdrag kan du anlita en städfirma istället. Dagens stressiga livstid leder till att många varken har tid eller energi över och måste anlita en städfirma. Professionella hemstädare som arbetat i städbranschen i åratal använder sin erfarenhet och stora kunskap då de städar. De lämnar ditt hem både fräscht och säkert för både barnen och husdjuren. De kan erbjuda många olika städtjänster.

Hur anlitar man en professionell städare?

När du talar med en städfirma första gånger kommer de att skriva ner datumet och tiden för den önskade städningen. Du måste ge dem korrekt information om datum, tid och vilka områden du vill ha städade. Ge dem din uppskattning av hur stort hemmet är och hur det ser ut. Efter du gett dem alla detaljer de ber om, så kommer du få en offert på priset och information om vilken dag de skulle kunna komma och städa. Om allt känns bra bokar ni in första städtillfället och städaren dyker upp då det blivit överenskommet.

Städtjänster som erbjuds

En städfirma kan erbjuda städtjänster allt efter dina behov. Generellt sett så ingår i en vanlig husstädning damning, sopning, dammsugning, rengöring av mattor och fönster samt lätt rengöring av väggar. Av dessa tjänster bör du verkligen utnyttja mattrengöringstjänsten då städfirmorna har de bästa rengöringsmedlen och verktygen. De har till och med olika rengöringsmedel beroende på vilket material mattan är av. Detta förlänger livslängden på din matta och lämnar den ren och fräsch. Du bör få ditt hem städat under våren. Professionella hemstädare kan då fräscha upp hela ditt hem och eliminera den kalla vinterkänslan inne. Vissa platser behöver särskild omtanke såsom garaget, trädgården och uteplatsen.

Dagliga städtjänster

Detta är en annan slags tjänst som kan erbjudas av städfirman. Kunden kan anlita en städare för vardaglig städning i lägenheten, det hyrda rummet eller andra slags hem. De kan då ta hand om tvätten, tvätta gardiner, stryka tvätten samt mycket annat.

Särskild rengöring av badrum, kök och med mattor

Det finns vissa tjänster man kan beställa då städaren exempelvis kommer en gång i månaden och städar badrum, kök och golvmattor. Dessa är områden som bäst städas av experter. De kommer använda deras expertis och särskilda utrustning när de städar dessa områden. De kan till och med rengöra dina vitvaror och annan köksapparatur.

Akuta städtjänster

Städfirmor kan också erbjuda akuta städtjänster om du någon gång skulle behöva det. Detta kan vara när en fläck håller på att förstöra en heltäckningsmatta eller när ditt kök och badrum är oerhört smutsigt efter en sen fest. Eftersom denna städservice inte är överenskommen i god tid kan firman ta ut en extra avgift.

Innan du väljer en städfirma i Järfälla, skriv ner vad du behöver få städat i hemmet. Fråga om vilka städtekniker de använder och vilken städutrustning de har. Om du är allergisk mot vissa kemikalier måste du också informera dem om det.